Maria Manolescu îşi lansează astăzi la Bookfest 2010, “Ca picăturile de sânge pe linoleumul din lift”

iun. 10th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Astăzi, 11 iunie 2010, ora 14:00, are loc lansarea celui mai recent volum semnat de Maria Manolescu, “Ca picăturile de sânge pe linoleumul din lift”, în cadrul Bookfest 2010, la standul editurii Cartea Românească & Polirom (Romexpo, B12).

Autoarea spunea într-un interviu acordat revistei psychologies.ro “Ca picăturile de sânge pe linoleumul din lift” s-a născut din încercarea de a empatiza cu un tânăr teribilist şi angoasat, revoltat pe ţară şi lumea în care trăieşte, dar şi cu mama lui insuficient de educată, incapabilă să-l înţeleagă mai mult decât o face gura lumii. Nu ştiu dacă mi-a ieşit sau dacă va voi convinge. Dar simt că eu una am evoluat din conflictul ăsta. Nu pentru că am ieşit învingătoare sau învinsă, ci pentru că am trăit la maxim momentul de graţie, de graniţă, în care am fost foarte aproape să înţeleg ambele tabere fără să le judec. Am scris această carte cu speranţa că atunci când va mai trece timpul pentru mine, în oricare din sensuri, cartea asta îmi va reaminti de momentul de echilibru şi toleranţă maximă. Ceea ce vă doresc şi dumneavoastră, în toate conflictele inevitabile de pe scena vieţii.”

Număr de vizualizări :940


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro