Greşelile limbii române, monitorizate de CNA

iun. 7th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 8 iunie 2010, ora 13:00, la sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului (Bulevardul Libertăţii nr. 14, Bucureşti) se va prezenta ultimul raport de monitorizare a greşelilor de limba română, întocmit de Institutul de Lingvistică al Academiei, în cadrul colaborării încheiate cu CNA.

Consiliul Naţional al Audiovizualului este garant al interesului public şi unică autoritate de reglementare în domeniul programelor audiovizuale.

Misiunea CNA este de a asigura un climat bazat pe libera exprimare şi responsabilitatea faţă de public în domeniul audiovizualului.

Număr de vizualizări :1234


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro