Propunerile USR pentru Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune

iun. 10th, 2010 | By | Category: Eveniment

Ieri, 10 iunie 2010, Uniunea Scriitorilor din România (prin votul secret al Consiliului USR) l-a nominalizat pe scriitorul Dan Mircea Cipariu pentru a reprezenta această organizaţie non-guvernamentală de interes public, ca membru titular, în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune. Dl. Mircea Ghiţulescu a fost ales membru supleant pentru Consiliul de Administraţie al SRTv.

Dan Mircea Cipariu s-a născut la 7 septembrie 1972 la Bucureşti. Este absolvent al Şcolii Superioare de Jurnalistică din Bucureşti şi licenţiat al Universităţii Bucureşti, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării. Debutează în presa literară în 1988 (SLAST), debutul editorial reprezentându-l volumul „Hai să ne-ntâlnim pe site sâmbătă seara” (Editura Libra). Este membru al USR. În prezent, este preşedintele secţiei de poezie-Asociaţia Scriitorilor din Bucureşti. În anul 2007, volumul de poeme “Tsunami”, Editura Brumar, a primit premiul ASB. A organizat şi iniţiat numeroase proiecte literare prin care a promovat şi a contribuit la normalizarea scenei literare româneşti, printre care “Colocviul Tinerilor Scriitori” (2006), “Scriitori pe Calea Regală” (2008), “Maratonul de Poezie şi Jazz” (2009, 2010), “4X4. INSTALAŢIA de cARTE (2009)” ş.a.

Număr de vizualizări :1232


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro