Escapadă la capătul lumii pentru o carte

iun. 16th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Astăzi, 17 iunie 2010, ora 12:00, la sediul Filialei Timişoara a Uniunii Scriitorilor (sediul revistei „Orizont”) are loc lansarea cărţii “Poeme pentru Yerutonga, epistole exotice din Vanuatu” de Hanna Bota. Despre autoare şi carte vor vorbi Cornel Ungureanu şi Robert Şerban.

În cadrul lansării va avea loc proiecţia unui documentar cu imagini din Vanuatu. Hanna Bota a petrecut, în toamna anului 2009, o lună în mijlocul uneia dintre cele mai primitive civilizaţii de pe Pământ, în Port Vila, pe insula Tanna, în Espirito Santo, în oraşul Luganville, printre băştinaşi. Toate aceste experienţe culturale şi sociale le-a redat în volumul ce se lansează astăzi.

Număr de vizualizări :1284


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro