Editura Herald vă invită la “Terapie prin râs!”

iun. 3rd, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Editura Herald a lansat de curând volumul “Terapia prin râs. Un lucru amuzant întâmplat pe calea spre iluminare” de Lenny Ravich. Autorul cărţii este unul dintre susţinătorii terapiei prin râs, cartea sa fiind o oglindă vie a optimismului. Terapia prin râs s-a vândut în peste 50.000 de exemplare, fiind un best-seller în Israel. La 1 iulie 2001 a câştigat premiul „The Israeli Book Award’s Platinum Plaque.”

Lenny Ravich este directorul Institutului de Gestalt Terapie din Tel Aviv şi susţine în întreaga lume workshop-uri, seminarii şi conferinţe pe subiecte precum: Râsul este cea mai bună terapie, Inteligenţa umoristică pentru un management mai bun sau Umor şi stimă de sine pentru performanţe de vârf. În concepţia sa: „atunci când umorul însoţeşte procesul de conştientizare, contrariile se reconciliază şi paradoxurile se rezolvă. Orice poate fi orice altceva. Viaţa este ambele şi nu ori una ori alta. Totul este într-o stare de flux şi proces.”

Mesajul autorului este un îndemn la iubire şi voie bună, adresat cititorului:                  „Trăieşte‑ţi viaţa, dragul meu cititor, dar nu te ataşa de ea. E un dar temporar. Alege dragostea în locul fricii. Opusul dragostei nu este ura. Este frica. Priveşte lumea cu iubire, râsete, umor şi optimism – şi toate ţi se vor întoarce din abundenţă…Încurajez pe fiecare să-şi urmeze inima. Dacă facem ceva fără inimă nu merită făcut. Trebuie să facem ceea ce iubim cu adevărat.”

Număr de vizualizări :1337


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro