Campanie de donare de carte

iun. 30th, 2010 | By | Category: Postcard

Programele Donezi carte, ai parte!”, care se desfăşoară la Libraria  Dalles şi Cărţi vechi pentru cărţi noi” implementat în magazinele Diverta din Cluj Napoca, au priză la publicul cititor. Ele au fost implementate la 15 iunie 2010 şi se vor încheia la 15 septembrie 2010.

Începând cu data de 15 iunie 2010, la Librăria Dalles din centrul capitalei, s-a iniţiat campania “Donezi carte, ai parte!”. În schimbul unei cărţi vechi, donatorii primeau un cupon de reducere de 15%  pentru un volum nou.  “Donezi carte, ai parte!” se desfăşoară până  pe data de 5 septembrie 2010, iar cărţile donate  urmează să fie direcţionate către Fundaţia RTC, care la rândul ei le va direcţiona către bibliotecile unor şcoli din Bucureşti, cât şi către centre de copii şi bătrâni.  Cărţile deteriorate şi mult prea “ciufulite” se vor trimite spre reciclare.

La Librăria Dalles, la doar două săptămâni de la lansarea campaniei s-au colectat peste 650 de cărţi, iar numărul  de persoane interesate de  acest program este în creştere. În magazinele Diverta din Cluj Napoca  s-au colectat până în momentul de faţă peste 400 de cărţi.

În aceeaşi perioadă,  campania se desfăşoară şi în magazinele Diverta din Cluj-Napoca, sub sloganul “ Cărţi vechi pentru cărţi noi” – având acelaşi mecanism, iar Fundaţia RTC va dona cărţile  şcolilor şi centrelor de copii şi bătrâni  din Cluj-Napoca.

Pentru fiecare carte donată se va primi în schimb un voucher de 15% discount, care poate fi utilizat la achiziţia unui volum nou. Voucherele nu se cumulează pentru achiziţia unui titlu şi pot să fie folosite până pe data de 15 septembrie 2010.

Partenerii media ai campaniei: Jurnalul Naţional, agenţia de publicitate indoor Elevate şi Fundatia RTC, partenerul campaniei.

Număr de vizualizări :1547


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro