Animale fără stăpân pe podiumul de modă

iun. 23rd, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 24 iunie 2010, ora 19:00, în incinta Universităţii Naţionale de Arte Bucureşti are loc un workshop interactiv, ce va avea ca subiecte de dezbatere: “Cum putem sensibiliza cetăţenii în legătură cu problema animalelor fără stăpâni?” şi “Soluţii pentru integrarea animalelor de companie în modă!”

Evenimentul este organizat de UNA Bucureşti în parteneriat cu Centrele de “Adopţii Pisici şi Căţei” (www.adoptiicaini.ro , www.adoptiipisici.ro ) şi Societatea Vegetarienilor din România (www.svr.ro).
Conceptul „PET LOVERS” adus de Ştefan Sonia, studentă la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, secţia Modă, sub îndrumarea doamnei Ioana Avram, aduce ca element inovator VEŞMÂNTUL ca element şi suport de promovare pentru adopţiile de animale fără stăpân!
Sunt aşteptaţi atât cei care vor să participe discutând pe această temă, cât şi cei care îşi doresc să adopte şi să ofere un cămin unui căţel sau pisică.

Număr de vizualizări :1222


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro