„11. Mănâncă-ţi aproapele”, la Vama Veche

iun. 30th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 1 iulie 2010, ora 21:00, la BIBI Bistro (Vama Veche) va fi prezentată piesa de teatru „11. Mănâncă-ţi aproapele” în regia lui Vitalie Bichir, după un text de Marius Damian. Distribuţia este formată din Marius Damian, George Constantinescu şi Adrian Anghel. Evenimentul este organizat de Teatrul de Artă din Bucureşti.

Piesa „11. Mănâncă-ţi aproapele” de Marius Damian a fost nominalizată în anul 2004 la Premiile UNITER. Acum, Teatrul de Artă Bucureşti continuă stagiunea în Vama Veche, cu acest spectacol de teatru “cu cele mai bune intenţii” atât din punct de vedere calitativ cât şi al tematicii şi al subiectului. Conceput ca o farsă absurdă cu “accente grave” de comedie neagră, textul abordează o gamă largă de probleme, atingând zone fiebinţi ale societăţii şi culturii “secolului” precum intoleranţa, naţionalismul, religiile, supremaţiile false, ascensiunea “idiocraţiei” în rândul liderilor lumii. Cu toate acestea spectacolul se doreşte a fi un strigăt de alarmă, un semn de întrebare, nu o teză!

Număr de vizualizări :1399


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro