“Formula 3 – Serile Observator cultural” cu Ilie Boca, Petru Cimpoeşu şi Marian Crişan

iun. 8th, 2010 | By | Category: Eveniment

Mâine, 10 iunie 2010, ora 18:00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti (Calea Plevnei nr. 61) are loc cea de-a treia ediţie a „Formulei 3 – Serile Observator cultural”, care propune publicului o întâlnire cu pictorul Ilie Boca, cu prozatorul Petru Cimpoeşu şi cu regizorul Marian Crişan.

Ilie Boca este un pictor român recunoscut în Europa, recompensat cu diferite premii internaţionale. Mâine, el invită publicul la un dialog despre arta contemporană.

Petru Cimpoeşu, unul dintre cei mai reprezentativi scriitori români ai ultimului deceniu, autor al celebrelor romane Simion liftnicul şi Christina Domestica şi Vînătorii de suflete, propune o lectură din pagini inedite.

Marian Crişan, câştigător al Premiului Palme d’Or pentru scurtmetrajul Megatron, în 2008, lansează o discuţie despre noua sa producţie, Morgen.

Prima ediţie a „Formulei 3 – Serile Observator cultural“ i-a avut ca invitaţi pe Florin Şerban (film), Ioan Es. Pop (poezie), Ana Blandiana şi Bedros Horasangian (cu o discuţie despre Jurnalul rusesc al Annei Politkovskaia), iar pe 27 mai 2010, la a doua ediţie, participanţii la dezbateri au fost Gabriela Adameşteanu (proză), Alexandru Muşina (poezie) şi Alexandru Solomon (film).

Evenimentul va fi transmis live pe www.radiolynx.ro, începînd cu ora 18.00, şi, la fel ca şi la celelalte ediţii, momentele muzicale vor fi asigurate de formaţia ruePavlov.

Număr de vizualizări :1195


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro