“Vânătoare cu şoim. Tablete şotron” de Melania Cuc

iun. 13th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

De curând, în colecţia “Scriitorii la ei acasă” a Editurii Dacia XXI a apărut un nou volum semnat de scriitoarea Melania Cuc, Vânătoare cu şoim.

Artur Silvestri scrie pe coperta patru a volumului: “Poetă, prozatoare, jurnalistă, cu o impresionantă activitate diversificată, autoarea unui tip singular de tablete literare, la limita suprarealismului şi a poemului în proză, Melania Cuc impresionează prin diversitate, exuberanţă în a se exprima şi încredere în steaua ei.”, iar Pop Tit-Liviu scria: “Textele Melaniei Cuc sunt mai greu de încadrat literar, fiind poeme în proză prin lirism subiectivism şi structură metaforică a comunicării, şi eseu prin dimensiuni, fantezie şi interpretări personale, toate sub focul de artificii al ineditului stilistic (…) personalizându-le inconfundabil”.

Număr de vizualizări :1335


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro