“Sora geamănă”

iun. 7th, 2010 | By | Category: Postcard

Joi, 10 iunie 2010, ora 18:00, la Galeria Dialog din Bucureşti are loc vernisajul expoziţiei de pictură şi grafică “Sora geamănă” a artistei Simona Vasiliu Chintilă. Evenimentul este organizat de Primăria Sectorului 2, Bucureşti, consilier artistic Ruxandra Garofeanu.

Expoziţia este deschisă publicului în perioada 10 iunie-11 iulie 2010. Pictoriţa Simona Vasiliu Chintilă (15 oct. 1928 – 6 mai 2009) a fost una dintre numele de referinţă în plastica românească, cu prezenţe remarcabile pe simezele galeriilor şi muzeelor din ţară sau din Grecia, Bulgaria, SUA, Rusia, Italia, Cehia, Germania, Egipt, Suedia, Polonia, Brazilia, India etc. A absolvit Institutul de Arte Plastice „Nicolae Grigorescu” din Bucureşti, unde apoi a fost profesor la secţia de Artă monumentală-restaurare.

Număr de vizualizări :1341


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro