“Sfârşitul Ceauşeştilor” la Târgu-Jiu

iun. 23rd, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Astăzi, 24 iunie 2010, ora 11:00, în holul Hotelului Gorj din Târgu-Jiu are loc lansarea volumului care a bătut recordul vânzărilor la Bookfest 2010, “Sfârşitul Ceauşeştilor. Să mori împuşcat ca un animal sălbatic”, Editura Adevărul Holding.

Volumul scris de redactorul-şef al Adevărul Holding înfăţişează ultimele cinci zile din viaţa soţilor Ceauşescu. Acesta a apărut şi sub formă de serial în această publicaţie, la 20 de ani de la Revoluţie. Volumul reprezintă un demers meticulos de documentare şi dezvăluiri ale unor mărturii poate inaccesibile cititorilor până în momentul de faţă. Grigore Cartianu şi-a lansat cartea în câteva oraşe importante ale ţării, astăzi turneul de promovare al ei ajungând şi la Târgu-Jiu.

Număr de vizualizări :1309


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro