“Exerciţii de supravieţuire” de Ileana Mălăncioiu se lansează astăzi la Bookfest

iun. 10th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Astăzi, 11 iunie 2010, ora 16:30, la standul Editurii Polirom (B12), în cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest 2010, are loc lansarea celui mai recent volum semnat de Ileana Mălăncioiu, “Exerciţii de supravieţuire”. Volumul va fi prezentat de Eugen Negrici, Alex. Ştefănescu şi Daniel Cristea-Enache.

Autoarea spunea despre acest volum: “Dacă nu ar fi cartea mea şi ar trebui să mă pronunţ cu privire la ea, aş zice că e un alt recurs la memorie decât cel realizat printr-o serie de convorbiri cu Daniel Cristea-Enache şi publicat la Polirom în 2003. Diferenţa faţă de acela stă în faptul că întrebările nu mai sunt puse de un singur interlocutor, ci de mai mulţi, iar asta face ca lucrurile să fie privite din perspective diferite şi întâmplările relatate să se succeadă uneori ca într-un roman polifonic cu personaje reale.”

Număr de vizualizări :998


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro