“Amintiri în Alb şi Negru” cu Dan Negru

iun. 10th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Mâine, 12 iunie 2010, ora 15:00, în cadrul Salonului de Carte Internaţional Bookfest 2010, la standul Grupului Editorial Corint are loc lansarea volumului “Amintiri în Alb şi Negru” de Dan Negru, Editura Corint. Invitaţi: Cristian Brancu şi Marius Ghilezan. În cadrul lansării va exista un moment artistic, asigurat de caricaturistul Ştefan Popa Popa`s.

„Valeriu Lazarov ne spunea adeseori că avem cea mai frumoasă meserie din lume, singura în care ce visezi noaptea poţi realiza a doua zi. Uneori mi-e dor de generaţia de aur a show-urilor de televiziune. Dacă fotbalul are o astfel de generaţie, de ce n-ar avea-o şi televiziunea?

O părticică din întâmplările şi amintirile petrecute atunci şi acum le-am aşternut aici cu convingerea că ele vor fi valoroase cândva doar pentru o singură persoană: Dara, fetiţa mea.

Restul e fum… “, scrie Dan Negru în acest volum.

Dan Negru s-a născut la 23 februarie 1971 la Timişoara. Este realizator de emisiuni radio şi de televiziune. De-a lungul anilor, programele lui au stabilit recorduri de audienţă, el devenind cel mai longeviv prezentator de emisiuni de divertisment din zona de prime-time a televiziunilor din România. A prezentat festivaluri precum Mamaia, Eurovision, Callatis şi show-uri TV ca „Academia vedetelor”, „Batem palma”, „Ziua judecăţii”, „Ciao Darwin”, „Competiţia”,

„Secret talent”,  „Te pui cu blondele”, „Jocuri la Saint-Tropez” etc.

Dan Negru a stabilit un record greu de egalat în România: timp de zece ani consecutiv, programele de revelion prezentate de el au fost lider de piaţă, potrivit sondajelor oficiale de audienţă.

Număr de vizualizări :1359


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro