Scriitorul francez Guy Goffette la Iaşi

mai 5th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 6 mai 2010, ora 18:00, la Librăria Avant-Garde din Iaşi are loc întâlnirea publicului cu scriitorul francez Guy Goffette. Invitaţi: Samuel Tastet (directorul Editurii EST), Liliana Foşalău şi Laurent Duminy (Universitatea „Al. I. Cuza” Iaşi).

Poet înainte de toate, deşi scrie în proză, Guy Goffette a obţinut în 2001 Marele Premiu pentru Poezie acordat de Academia Franceză pentru întreaga sa operă. Guy Goffette a parcurs multe ţări din Europa, incluzând România, înainte de a se stabili la Paris. În acest moment este lector al prestigioasei edituri Gallimard, care a publicat şi majoritatea operelor sale.

Număr de vizualizări :1332


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro