Poeme pe etichete de vin la Timişoara

mai 19th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 20 mai 2010, ora 20:00, la Enoteca de Savoya (str. Eugeniu de Savoya, nr. 11, Timişoara) are loc o expoziţie eveniment, unde vinurile Enotecii de Savoya se îmbină cu bijuteriile celor de la Bon Ton Joyau (Daniela Cristescu şi Adrian Popa).

Bijuteriile şi vinurile – de colecţie – vor fi însoţite de câte un poem-etichetă, în felul lui o bijuterie…îmbătătoare. Se va lansa astfel o “mini-antologie” a vinului şi bijuteriilor, purtând semnătura unor poeţi precum:  Şerban Foarţă, Traian Dorgoşan, Adrian Bodnaru, Robert Şerban, Tudor Creţu.

Număr de vizualizări :1291


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro