Pinguini vorbitori la Poeticile Cotidianului

mai 26th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 27 mai 2010, ora 19:00, în Club Other Side (Str. Brezoianu nr. 4, Bucureşti), are loc cea de-a 136-a ediţie a Poeticilor Cotidianului, cu tema “Poetic este dialect”. Invitatul acestei ediţii este Cristi Cotarcea.

Abia întors din India, Cristi Cotarcea vine cu poezie şi film la Poeticile cotidianului. The Language of Poetry este un film-călătorie în jurul lumii, cu poeme în 24 de limbi diferite, recitate sau cântate de vorbitori nativi. Tânărul poet, a promis poeme dar şi povestea lui Bobi, pinguinul care a călătorit într-un caleidoscop. Aşa că dialectul lui va fi o călătorie.

Evenimentul este sprijinit de fdl;

http://casadepoezie.wordpress.com/poeticile-cotidianului-2010/

English; http://poeticsofthequotidian.wordpress.com/;

http://poetica.rocultura.ro

Număr de vizualizări :1425


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro