Literatura română contemporană dezbătută în Turcia

mai 18th, 2010 | By | Category: Eveniment

În perioada 21-23 mai 2010, scriitoarea Niculina Oprea se numără printre invitaţii celei de a V-a ediţii a Zilelor Literare Internaţionale Akyaka, Turcia. Evenimentul este organizat de Municipalitatea Akyaka şi P.E.N. Turcia.

În cadrul acestui eveniment va avea loc o întâlnire de lucru la Universitatea Muğla, precum şi recitaluri de poezie oferite de scriitori invitaţi din Franţa, Suedia, România, Bulgaria, Cipru, Siria şi Turcia. Pe lângă recitalurile de poezie pe care le va susţine, scriitoarea Niculina Oprea va susţine şi o dezbatere despre literatura română contemporană.

Număr de vizualizări :1280


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro