FDL sci-fi

mai 2nd, 2010 | By | Category: Postcard

Genul SF este din ce în ce mai îndrăgit, însă creatorii lui nu au găsit prea multe ateliere sau comunităţi on-line unde să îşi poată prezenta creaţiile, şi unde să poarte un dialog cu cititorii şi criticii specializaţi pe acest gen. Dintr-o astfel de necesitate, FDL.ro (Fabrica de Literatură) deschide un nou proiect online, FDL sci-fi, pentru pasionații acestui gen.

Coordonatorul proiectului, Andrei Ruse spune despre această iniţiativă: “Cum viziunile noastre sunt mari și vrem să înglobăm oameni din diverse domenii (scriitori, cititori, jurnaliști, promoteri, editori, bloggeri șamd), ne-am gândit să deschidem și un blog-comunitate de nișă, pentru cei care stau cu capul mai mult după nori, decât în/sau sub ei. Pentru pasionații de SF avem începând din 20 mai 2010 (poate chiar mai devreme) cultură dincolo de nori, mai exact FDL sci-fi.

Adresa va fi www.sci-fi.fdl.ro, blogul este deja activ, dar gol, așa că nu vă speriați.
cum am spus mai devreme, se lucrează. Şi fie că va fi vorba de cărți, texte literare, alte experimente sau filme, oricine se va putea înscrie și va putea posta, comenta și vota articolele.

Structura va fi aceeași ca pe FDL.ro, vă puteți face un cont și acolo dacă doriți, fără prea mari probleme. (dacă sunteți deja înscriși pe FDL ați trecut cel puțin o dată prin asta). diferențele vor fi de conținut și de grafică, unde abia ne-am apucat să lucrăm, încercăm să aducem o imagine nu doar modernă, ci futuristică. Orice idei, orice propuneri, ni le puteți trimite pe mail:

contact [at] fdl [dot] ro; supraego85 [at] yahoo [com] – Andrei Ruse”.

Număr de vizualizări :1203


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro