Cristian Tudor Popescu la ProspectArt

mai 26th, 2010 | By | Category: Eveniment

Mâine, 28 mai 2010, ora 17.00, la Centrul Cultural Calderon (str. Jean Luis Calderon nr. 39, Bucureşti), are loc o nouă ediţie a cenaclului de science fiction şi fantasy ProspectArt.

În prima parte a întâlnirii, cunoscutul jurnalist şi scriitor Cristian Tudor Popescu (fondatorul ProspectArt,  în 1985) va fi prezent pentru a împărtăşi impresii legate de activitatea sa în domeniul science fiction-ului. Cu acelaşi prilej, Cristian Tamaş va prezenta o bio-bibliografie a scriitorului. În cea de a doua parte a şedintei, vor citi texte proprii scriitorii Marian Truţă, Cristian Mihail Teodorescu şi debutanta Ada-Ioana-Raluca Băceanu. Cristian Tamaş va oferi o prezentare bio-bibliografică a operei lui Cristian Tudor Popescu, iar acesta va citi o povestire SF proprie. Marian Truţă va citi fragmente din „Cumania 2010”. Cristian Mihail Teodorescu va prezenta fragmente din povestirea „Senzoriada”, iar Ada-Ioana-Raluca Băceanu va citi un fragment din romanul fantasy „Harul”.

Număr de vizualizări :1435


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro