Copiii pot câştiga de la Diverta o excursie la Disneyland Paris, împreună cu familia!

mai 26th, 2010 | By | Category: Eveniment

Diverta întâmpină Ziua Copilului chiar mai devreme, organizând mâine, 28 mai 2010, ora 16:00, la Diverta Băneasa şi Diverta Magheru din Bucureşti evenimente pentru cei mici, unde aceştia se pot juca, unde li se va prezenta o demonstraţie cu roboţeii de la Smart Toys şi păpuşi Paola Reina.

Sâmbătă, 29 mai 2010, alte locaţii pot fi luate cu asalt, Diverta Băneasa şi Diverta Vitan (între orele 11:00-15:00), iar Diverta Magheru, după ora 16:00. Totodată, supriza oferită celor mici va fi utilă: în Diverta Magheru şi Diverta Plaza, copiii sunt aşteptaţi să participe la o activitate inedită, desenând pe sacoşele ecologice, produsul final fiind ulterior comercializat în magazine. Începând cu ora 16.00, la Diverta Mall şi la Diverta Băneasa veţi fi antrenaţi alături de micuţii sărbătoriţi în completarea unui puzzle, câştigătorii urmând să fie premiaţi cu un puzzle uriaş.

Pe 30 mai 2010, Diverta Plaza şi Diverta Magheru sunt destinaţii bune pentru copii şi părinţi între orele 11:00-13:00.

Este bine de ştiut că, Diverta Baneasa şi-a extins şi modificat spaţiile de expunere pentru Jucării, Gifts, Carte, Media, Papetărie, IT, creându-se în acelaşi timp şi zone separate, dedicate copiilor – cu jucării, o suprafaţă în plus de 300 de mp fiind alocată produselor adresate copiilor şi părinţilor, de la jucării la jocuri educative, jocuri electronice, până la cărţi şi instrumente folositoare părinţilor… şi, în plus, cele două jucării exclusiv în Diverta – elicopter HG mini şi maşinuţă RC ( Ford Mustang GT) de la Time 4 U,  acesta fiind cadoul ideal de ziua copilului.

Alături de un număr impresionant de jucării pentru toate gusturile, Diverta sărbătoreşte Ziua Copilului prin concursuri cu premii, premiul cel mare constând într-o excursie la Disneyland Paris.

În perioada 15 mai – 6 iunie, numai la Diverta, la cumpărături de minim 100 lei, din care cel puţin un produs pentru copii, se poate participa la tombola unde se poate câştiga călătoria la Disneyland Paris pentru o familie de 3 persoane + alte 15 premii speciale pentru copii.

Călătoria în Disneyland Paris va fi oferită în perioada septembrie – octombrie 2010 şi include transportul cu avionul, 2 nopţi cazare hotel 3*** cu mic dejun inclus şi bilete de intrare în parc pentru cele 3 zile. Pentru informaţii suplimentare, puteţi verifica regulamentul de promoţie disponibil la casele de marcat şi pe site.

Produsele din cadrul tombolei sunt oferite de partenerii Diverta: Audio Visual, Provideo, House of Guides, Kores, Rotring, Stabilo si Mysong.

O altă oportunitate pe care o aduce Diverta cu acest prilej sunt numeroasele promoţii spre exemplu la editura Aquila, la două cărţi cumpărate, micuţul va primi cadou una gratis, de asemenea gama Safari, pe o perioadă de o lună va oferi reduceri semnificative.

Număr de vizualizări :1163


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro