“Dragostea e un bonsai” la 121.ro

mai 24th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 27 mai 2010, ora 18:30, la Biblioteca Metropolitană Bucureşti (Str. Tache Ionescu, Nr. 4), în cadrul serilor de lectură 121.ro, va fi dezbătută o carte ce ne poate ajuta să descoperim faţetele şi definiţiile iubirii. Volumul “Dragostea e un bonsai” de Alice Năstase (Editura Tango) e propus de Cărţile Tango şi Revista Tango.

Autoarea cărţii va fi prezentă la eveniment pentru a răspunde publicului şi întrebărilor acestuia. “Dragostea e un bonsai” este o culegere de povestiri şi eseuri având ca temă centrală iubirea. Alice Năstase spune despre carte: “Pomişorul n-a mai înfrunzit niciodată cu bucuria de la început, făcându-mă să înţeleg că, uneori, ceea ce se strică la o plantă cu suflet şi la o iubire plină de sevă, nu mai poate fi reparat. Că frunzele care cad nu mai pot fi lipite înapoi. Că inimile în care se ofileşte încrederea nu mai au puterea să bată din nou cu forţa primelor nădejdi”.

Număr de vizualizări :1090


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro