Un nou eveniment sub semnul “Idila”, la Atelier 030202

apr. 5th, 2010 | By | Category: Proiecte

Joi, 8 aprilie 2010, ora 19:00, la Atelier 030202 (Str. Sfânta Vineri nr. 11, Bucureşti), în contextul mai amplu al expoziţiei româno-austriece “Idila”, artista vizuală austriacă Doris Mayer este invitată la un dialog cultural cu publicul, pornind de la aspectele sociale exploatate în lucrările sale.

Astfel, curatoarea evenimentului, Olivia Niţiş, o invită la dialog pe artista Doris Mayer, care îşi va prezenta activitatea, cu accent pe lucrarea selectată pentru proiectul “Idila”, XL_ extra low # 02_THE WEDDING, şi pe alte două lucrări video: XL_extra low # 01 şi DANAE remixed. Doris Mayer este o artistă care trăieşte şi lucrează la Viena. Este interesată de arta video prin intermediul căreia explorează anumite aspecte ale vieţii sociale filtrate prin experienţe personale. Aspecte legate de gen, aşteptări sociale şi prejudecăţi sunt adesea prezentate ca o serie de comentarii ironice.
Publicul interesat de arta contemporană, de arta video şi de un dialog cu o artistă austriacă, este invitat să ia parte la eveniment.
Organizator : Forumul Cultural Austriac
Parteneri : Atelier 030202, Teatrul de Comedie, Clubul UNESCO-Adolescenţii
Sponsor : Raiffeisen Bank,
Cu suportul: iStyle, Corona Extra, Evian, Nespresso, The Famous Grouse
Parteneri Media: RFI, Cultura, aLtitudini, Modernism, Observator cultural,
22, Zile si Nopti, 1mp arta contemporana, www.agentiadecarte.ro

Număr de vizualizări :1324


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro