SRSFF

apr. 27th, 2010 | By | Category: Web

Noul partener al Agenţiei de Carte.ro, Societatea Română de Science-Fiction şi Fantasy (SRSFF) a apărut în ianuarie 2009 la iniţiativa unui grup de scriitori, traducători şi fani, din dorinţa de a promova literatura şi arta SF autohtonă de calitate.

SRSFF este o asociaţie neguvernamentală şi non-profit, al cărei scop declarat este împotrivirea la invazia superficialităţii şi a non-valorilor promovate în exces şi care pervertesc bunul gust şi perceptia generală asupra culturii. SRSFF a luat fiinţă, ca entitate juridică, din dorinţa fondatorilor (autori, traducători, fani) de a crea un cadru legal de reprezentare, organizare, susţinere şi promovare a culturii science-fiction şi fantasy, de a induce profesionalismul şi calitatea actului artistic. Totodată SRSFF îşi propune să devina un arbitru important în science-fiction-ul românesc, deasupra intereselor partizane sau de grup. Unicul criteriu pe baza căruia SRSFF va acţiona în dezvoltarea SF-ului românesc este criteriul calităţii.

În paginile virtuale SRSFF semnează nume importante din sfera literară românească şi străină. Mai multe informaţii despre evenimentele periodice organizate de SRSFF puteţi găsi pe pagina http://www.srsff.ro

AgenţiadeCarte. ro, în calitate de partener, va sprijini şi urmări cu atenţie proiectele şi evenimentele iniţiate de SRSFF pe viitor!

Număr de vizualizări :1811


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro