Sorin Ilieşiu recomandat de Mihai Şora pentru preşedinţia TVR

apr. 1st, 2010 | By | Category: Postcard

„Blocul Naţional al Revoluţionarilor România 1989” (preşedinte executiv George Costin) îl sprijină pe SORIN ILIEŞIU în fruntea Televiziunii Române,  “o personalitate culturală, un specialist cu experienţă în domeniul audio-vizual şi un reper de moralitate”.

„Blocul Naţional al Revoluţionarilor – România 1989” s-a adresat celebrului filosof MIHAI ŞORA pentru susţinerea lui Sorin Ilieşiu la conducerea TVR.

Pe Domnul Sorin Ilieşiu îl cunosc de aproape un sfert de secol: un om serios, consecvent, integru, având convingeri temeinice, – un om pe care te poţi baza. Niciodată, în niciun fel de împrejurări, această părere pe care mi-am făcut-o despre domnia sa n-a fost dezminţită. Socotesc că, orice funcţie ar îndeplini, îşi va lua sarcina foarte în serios, iar lucrul pe care-l va fi început îl va duce până la capă.”, a scris filosoful Mihai Şora.

Număr de vizualizări :1138


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro