Mircea Eliade la Facultatea de Matematică şi Informatică din Bucureşti

apr. 11th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 12 aprilie 2010, ora 18:00, în amfiteatrul “Simion Stoilow” (et.1), Facultatea de Matematică şi Informatică din Bucureşti, are loc conferinţa “Mircea Eliade, Sud-Estul Europei şi istoria religiilor.”

Conferinţa care va fi susţinută de prof. dr. Florin Ţurcanu are loc în cadrul seriilor de conferinţe culturale iniţiate la Facultatea de Matematică şi Informatică din Bucureşti. Florin Țurcanu este profesor la Facultatea de Sociologie a Universităţii din Bucureşti şi autorul unei foarte apreciate (şi premiate) monografii despre Mircea Eliade, apărute la Editura Humanitas în 2006, “Mircea Eliade-prizonierul istoriei”.

Număr de vizualizări :1190


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro