Cum să întinerim

apr. 12th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Programul de întinerire” de Dr. Michael F. Roizen este una dintre ultimele noutăţi editoriale Curtea Veche Publishing.

Pornind de la premisa că vârsta reală şi cea biologică a unei persoane numai rareori coincid, Dr. Michael F. Roizen concepe în “Programul de întinerire” un veritabil ghid al tinereţii veşnice. Bazându-se pe o serie întreagă de descoperiri medicale recente şi surprinzătoare despre procesul de îmbătrânire şi factorii care îl accelerează, autorul detaliază o serie de măsuri practice prin care numeroase afecţiuni, adeseori asociate cu înaintarea în vârstă, pot fi evitate.

Capitolele “Programului de întinerire” sunt extrem de variate, autorul prezentând cu o la fel de mare  uşurinţă şi cu o la fel de solidă documentare subiecte felurite precum fiziologia arterelor, stresul sau efectele benefice ale consumului de ciocolată.

Statisticile, cercetările ştiinţifice, sfaturile practice şi mărturiile celor care au urmat programul propus de Dr. Roizen se îmbină firesc într-o carte care îi va convinge cu siguranţă pe cititori că se pot simţi mai tineri decât în acte, ducând o viaţă echilibrată şi fericită.

Număr de vizualizări :1245


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro