Concursul de eseuri “Iordan Chimet”, ediţia a X-a

apr. 11th, 2010 | By | Category: Postcard

Doamna Felicia Antip a semnalat AgenţieideCarte.ro deschiderea concursului de eseuri “Iordan Chimet” pentru elevii din clasele superioare de liceu. Organizator: Clubul Kiwanis din Bucureşti.

Tema propusă: „Cum aţi dori să se studieze literatura străină în liceu?” Textele de maximum cinci pagini vor fi trimise în două exemplare pe adresa Căsuţa Poştală 12, Oficiul Poştal 2, Bucureşti, până la data de 15 mai 2010. Autorii celor mai bune trei eseuri vor fi premiaţi cu o vacanţă de opt-zece zile în Franţa, unde vor fi găzduiţi de familii de kiwanieni francezi. Se vor acorda de asemenea menţiuni constând în pachete de cărţi.

Număr de vizualizări :2059


One Comment to “Concursul de eseuri “Iordan Chimet”, ediţia a X-a”

  1. ramona spune:

    rezultatele….?????

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro