121.ro

apr. 7th, 2010 | By | Category: Web

www.121.ro

Una dintre cele mai mari comunităţi online de femei, are peste 8 ani de existenţă şi numără în prezent peste 115.000 de membri activi. Oferă zilnic noutăţi şi informaţii din domenii de interes pentru femei: de la găsirea unui job până la creşterea unui copil, de la sănătate şi frumuseţe până la design interior şi grădinărit, modă, cupluri, stil de viaţă, gastronomie www.121.ro/naked_food, sănătate, fitness www.121.ro/fitness-is-fun, dietă, secţiune eco  http://www.121.ro/ibagu/, concursuri şi proiecte speciale.

Emisiunea radio 121 LIVE http://www.121.ro/live/, realizată săptămânal în parteneriat cu RadioLynx.ro abordează teme de interes pentru membrii site-ului: de la sex şi relaţii până la provocările vieţii cotidiene. Întrebările cititorilor îşi găsesc răspuns cu ajutorul celor 23 de specialişti 121. În plus, comunitatea femeilor senzaţionale se întâlneşte regulat la evenimentele speciale 121 Unplugged, în care îmbină utilul cu plăcutul: îşi menţin condiţia fizică, împărtăşesc idei, socializează şi se distreaza! Intră în lumea noastră, a femeilor, pe 121.ro!

Serile de lectură 121

Seria de evenimente este menită să ofere membrilor 121 în fiecare lună câte o întâlnire cu o carte utilă şi plăcută, într-un cadru intim şi prietenos. Cartea lunii este propusă din timp cititorilor noştri, ei având timp să o cumpere, să o lectureze şi să discute pe marginea ei în cadrul serii 121. De fiecare dată avem câte un invitat de specialitate, în funcţie de subiectul abordat. Articolul publicat după eveniment le dă posibilitatea celor care nu au fost prezenţi să afle despre ce s-a discutat, informaţiile fiind completate de secvenţe video filmate în timpul evenimentului.

Număr de vizualizări :2996


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro