„Douăzeci, zece – probă de cultură”, emisie pe teren, la Radio România Cultural

apr. 25th, 2010 | By | Category: Proiecte

Astăzi, 26 aprilie 2010, ora 19:00, are loc prima ediţie a emisiunii „Douăzeci, zece – probă de cultură” ce se va transmite în direct de la librăria Humanitas din Sibiu, pe postul Radio România Cultural. Moderatorul emisiunii, Adela Greceanu, îi va avea invitaţi la această primă ediţie pe Veronica D. Niculescu (prozatoare şi traducătoare din Nabokov), Rita Chirian (poetă, laureată a Premiului Naţional pentru debut „Mihai Eminescu”), Radu Vancu (unul dintre cei mai importanţi poeţi ai ultimului val), Dragoş Varga (noul redactor-şef al revistei „Transilvania”) şi Marian Coman (şeful librăriei Humanitas din Sibiu).

Cu o ciclicitate lunară, „Douăzeci, zece – probă de cultură” (Radio România Cultural) va transmite, din câte un mare oraş al ţării, o emisiune de două ore, unde vor fi invitaţi oameni datorită cărora oraşele de provincie în care locuiesc nu sunt provinciale din punct de vedere cultural, oameni care contează în sens cultural nu doar la ei acasă, ci şi „la centru”.

Emisiunea „Douăzeci, zece – probă de cultură” va putea fi şi vizionată, nu doar ascultată, de cei care urmăresc postul,  pe site-ul www.radiocultura.ro. Acest proiect e realizat de Radio România Cultural.

Număr de vizualizări :1198


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro