“Spune adevărul puterii. Voci din întuneric” cu actori privaţi de libertate

apr. 26th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 27 aprilie 2010, ora 19:00, la Teatrul Metropolis din Bucureşti are loc spectacolul “Spune adevărul puterii. Voci din întuneric”. Evenimentul face parte din cadrul unui proiect dedicat apărării şi promovării drepturilor omului, iniţiat în cursul anului 2009.

Evenimentul este organizat de Administraţia Naţională a Penitenciarelor, în parteneriat cu Centrul de Informare O.N.U pentru România. Prin acest proiect dedicat apărării şi promovării drepturilor omului, se urmăreşte atât valorificarea şi stimularea resurselor persoanelor condamnate, cât şi sensibilizarea opiniei publice cu privire la problematica privării, indiferent de natura acesteia

Spectacolul este inspirat din cartea cu acelaşi titlu, scrisă de Kerry Kennedy şi pe baza căreia Ariel Dorfman a realizat scenariul. Regizorul piesei este Anca Maria Colţeanu, iar protagoniştii sunt persoane private de libertate din penitenciarele Ploieşti şi Târgşor.

Premiera spectacolului a avut loc în Bucureşti, la Teatrul Metropolis, în data de 10 decembrie 2009, iar în prezent spectacolul a fost inclus în stagiunea acestui teatru.

Număr de vizualizări :1328


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro