„Pădurea încântată” la MŢR

apr. 1st, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 2 aprilie 2010, ora 19:00, la Clubul Ţăranului (MŢR) din Bucureşti, în cadrul proiectului umanitar „Poveste în dar”, Şcoala Vocaţională „A Treia Cafea” vă invită  la spectacolul interactiv „Pădurea încântată”, o poveste spusă prin intermediul muzicii şi dansului.

Spectacolul pune în scenă alegoria unui joc între lumini şi umbre, între muzică şi dans, bucurie şi durere, simbolizând, într-o maniera artistică inedită,  povestea acelui tumult de emoţii şi trăiri ce însoţeşte travaliul unui suflet care îşi caută drumul spre lumină.

Mai mult decât o piesa de teatru, spectacolul „Pădurea încântată” este o declaraţie de iubire adresată Luminii din noi de către artista Irinel Anghel în cadrul proiectului umanitar „Poveste în dar”. Călăuzit către hăţişul unor trăiri paradoxale, publicul se va confrunta cu provocarea de a transforma întunericul lăuntric în lumină şi de a se redescoperi pe sine în ipostaze dintre cele mai surpinzătoare şi neaşteptate.

Nici o lumină nu se pierde, nici o lumină nu este neimportantă sau de prisos! Contribuţia voastră de lumină va crea, va ponţa spectacolul.

Recomandarea organizatorilor: spectatorii sunt rugaţi să aducă lanterne mici, mari, de orice culoare sau formă. Light Designul le aparţine. Realitatea spectacolului se descoperă prin creaţia lor de lumină.

Aduceţi Lumina în Spectacol!

Distribuţie:

Interpretează: Irinel Anghel – sounDancer in the Dark / Light

Participă:

Maria Tomescu

Alexandru Groşeanu

Scenografia: Raluca Ghideanu

Pictura: Mirela Trăistaru, Sculptura: Raluca Ghideanu

Light Design: Publicul

Irinel Anghel este o storyteller. “Pădurea înCÂNTată” este o poveste despre transformarea părţilor noastre întunecate în reversul lor luminos, o călătorie în care ne confruntăm cu noi înşine pentru a ne descoperi.

Număr de vizualizări :1183


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro