“Voodoo”, un thriller poliţist scris de Eugen Ovidiu Chirovici

apr. 18th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Şi adulţii au parte de cărţi neobişnuite. Din această categorie, fiction pentru adulţi, face parte şi romanul “Voodoo” de Eugen Ovidiu Chirovici apărut recent la Editura Rao, un thriller poliţist cu personaje parcă desprinse din filmele americane clasicizate.

Pe aeroportul JFK din New York City, este ucisă o femeie din Haiti, în urma unei altercaţii cu agenţii de pază, iar soţul acesteia dispare fără urmă. Cazul este muşamalizat de NYPD, dar cei aproape treizeci de martori ai acestei drame devin, unul câte unul, victimele unor accidente stranii şi atroce. Un detectiv particular, Drew Sanders este însă hotărât să rezolve şi să pună cap la cap cazurile.

Eugen Ovidiu Chirovici s-a născut în 1964 la Făgăraş şi a studiat la ASE Bucureşti, University of Glasgow (Scoţia) şi EDI (Grupul Băncii Mondiale). Deţine trei titluri de Doctor Honoris Causa, este membru de onoare al Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România şi membru al Clubului de la Berna. A primit Ordinul Steaua României, acordat de Preşedinţia României, şi numeroase premii şi distincţii naţionale şi internaţionale pentru activitatea sa de economist şi jurnalist. Începând cu anul 2008, a însoţit echipa de conducere a Băncii Naţionale a României, în calitate de consilier al Guvernatorului Mugur Isărescu.

Alte titluri ale autorului apărute la Editura RAO: “Misterele istoriei. Politică, religie, bani” (2005), “A doua moarte” (2006), “La Broasca leşinată” (2007), “Suflete la preţ redus” (2008), “Noua economie” (2008), ”Puterea” (2009),”Labirinth.com” (2009).

Număr de vizualizări :1700


One Comment to ““Voodoo”, un thriller poliţist scris de Eugen Ovidiu Chirovici”

  1. anda spune:

    Am citit labyrinth.com, un roman incredibil de bun. o caut si pe asta:).

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro