“Psihoterapie şi consiliere Gestalt” la Herald

apr. 13th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Herald a apărut de curând volumul “Psihoterapie şi consiliere Gestalt” de Phil Joyce şi Charlotte Sills.

“Psihoterapie& Consiliere Gestalt” este o introducere practică la aplicarea abordării Gestalt în fiecare etapă a procesului terapeutic. Integrând teoria şi practica Gestalt din ultimii cincisprezece ani, cartea analizează toate stadiile unei călătorii terapeutice, de la prima întâlnire şi construirea relaţiei, trecând prin desfăşurarea procesului, până la încheierea terapiei.

În viziunea autorilor, psihoterapia şi consilierea Gestalt sunt, în primul rând, întemeiate pe o filosofie holistă asupra vieţii şi practicii şi, doar în mod secundar, implică anumite tehnici şi abilităţi. Se accentuează faptul că a crea un anume tip de contact, în cadrul unei relaţii, reprezintă inima şi sufletul metodei Gestalt şi, prin urmare, cea mai importantă „abilitate” de posedat. În plus, autorii examinează dimensiunea spirituală şi culturală a consilierii Gestalt.

Număr de vizualizări :1304


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro