“Opera Prima” îl aduce pe George Mihăiţă la Colegiul „Gheorghe Airinei”

apr. 21st, 2010 | By | Category: Proiecte

Mâine, 23 aprilie 2010, ora 13:00, la Colegiul Tehnic de Poştă şi Telecomunicaţii “Gheorghe Airinei” din Bucureşti, cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Cărţii şi a Dreptului de Autor, precum şi a zilei liceului PTTR, va avea loc un nou eveniment marca “Opera Prima”. Elevii, instruiţi în Atelierul de scriere creativǎ al poetului Dan Mircea Cipariu, vor avea o lectură publică din creaţiile lor literare. Invitat special va fi actorul George Mihǎiţǎ, “cel mai bun actor principal al anului 2009” la Gala UNITER, care va susţine un recital special pentru adolescenţi.

Evenimentul face parte din proiectul pilot de reintegrare socio – profesională  prin artă a categoriilor defavorizate de pe raza Municipiului Bucureşti, „Opera Prima”, finanţat de Direcţia Generalǎ de Asistenţǎ Socialǎ a Municipiului Bucureşti, şi susţinut de Teatrul de Comedie, Clubul UNESCO-Adolescenţii şi U.N.A.T.C. „I.L. Caragiale” Bucureşti, îşi propune sǎ contribuie activ la procesul de dezvoltare personalǎ a tinerilor, printr-o metodǎ mai puţin formalǎ şi un limbaj teatral. De aceea, prezintǎ şi provoacǎ spectacole de calitate şi ateleire de scriere creativă, în interacţiune cu tinerii din liceele periferice şi din centrele de plasament.

Număr de vizualizări :1697


One Comment to ““Opera Prima” îl aduce pe George Mihăiţă la Colegiul „Gheorghe Airinei””

  1. Nicolae spune:

    este o activitate care trebuie vazuta neaparat si sunt sigur ca va face o impresie foarte buna … Ne vedem acolo

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro