“Împreună pentru fiecare” un program Rompetrol la nivel naţional

apr. 18th, 2010 | By | Category: Postcard

Rompetrol lansează programul “Împreună pentru fiecare”, ediţia a II-a, un program de implicare în activităţi comunitare destinat ONG-urilor, autorităţilor locale şi persoanelor cu atitudine civică şi spirit antreprenorial care vor să iniţieze şi să implementeze un proiect menit să dezvolte comunităţile din care fac parte.

Astfel, Rompetrol susţine proiecte la nivel naţional care se referă la protecţia mediului şi îmbunătăţirea stării de sănătate a comunităţilor.

Pe site-ul programului www.impreunapentrufiecare.ro, puteţi consulta ghidul aplicantului şi descărca toate documentele necesare înscrierii cu succes a proiectelor dumneavoastră.

Proiectele pot fi înscrise până la data de 28.05.2010.

Număr de vizualizări :1315


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro