Un nou roman de Doina Ruşti

mart. 10th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Mâine, 12 martie 2010, ora 17:00, în Sala Oglinzilor de la Uniunea Scriitorilor din Bucureşti, scriitoarea Doina Ruşti îşi va lansa cel mai recent volum, Cămaşa în carouri şi alte 10 întâmplări din Bucureşti„, Editura Polirom, 2010.

“Dragi prieteni,

Vă invit la o conferinţă despre un farmacist din secolul al XVIII-lea, personaj al cărţii mele „Cămaşa în carouri şi alte 10 întâmplări din Bucureşti„, organizată de USR, România literară, Observator cultural şi Polirom, în seria Mitologii urbane. Vă aştept cu Iane Farmacistu şi cu un film despre strada Batişte.”, ne transmite autoarea, invitându-ne să-i fim alături.

Număr de vizualizări :1261


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro