Subscripţie publică pentru un volum de versuri

mart. 7th, 2010 | By | Category: Carte in lucru

Scriitorul Adrian Suciu ne aduce la cunoştinţă un fapt inedit pentru piaţa editorială românească. A scris un volum de versuri care ar trebui să provoace o finalitate dublă: o subscripţie publică, precum şi editarea volumului, dacă se îndeplineşte primul criteriu al jocului pe care ni-l aruncă în arenă. Grafica volumului “Viaţa fără urmări” îi aparţine binecunoscutului artist plastic Vlad Ciobanu, iar prefaţa- criticului literar Daniel Cristea-Enache.

Volumul, care va apărea în cursul anului 2010, la Editura Brumar din Timişoara, în condiţii tipografice de excepţie, este prima carte care va fi publicată integral prin subscripţie publică în România după al Doilea Război Mondial. Lista de subscripţie va fi publicată în interiorul volumului, în ordinea cronologică a subscripţiei. Suma minimă de subscripţie este de 30 RON pentru un exemplar din tirajul normal, 50 RON pentru un exemplar individualizat, hors tirage, numerotat manual şi semnat de către autor, conţinînd o filă de manuscris original al acestuia şi 100 RON pentru un exemplar personalizat conţinînd, în plus, o gravură a artistului Vlad Ciobanu, într-un tiraj limitat strict la numărul celor care aleg această variantă de subscripţie. Suma de subscripţie acoperă preţul de producţie al tirajului,  costurile de expediţie, logistică şi corespondenţă, nici unul dintre participanţii la proiect nefiind remuneraţi pentru activitatea depusă. Informaţii relevante despre activitatea literară a scriitorului Adrian Suciu pot fi găsite pe site-ul personal al acestuia, la adresa www.adriansuciu.ro Autorul poate fi contactat direct, pentru orice informaţii privind subscripţia şi condiţiile editoriale de apariţie a volumului, pe e-mail-ul poezie@adriansuciu.ro”, ne informează scriitorul Adrian Suciu.

Număr de vizualizări :1374


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro