Săptămâna culturii la Timişoara (18-24 martie 2010)

mart. 17th, 2010 | By | Category: Postcard

Asociaţia Culturală Noua Acropolă, Primăria Municipiului Timişoara şi Cercul Militar Timişoara lansează de astăzi, 18 martie 2010, până pe 24 martie,  “Săptămâna culturii”.

Evenimentul ce se derulează pe parcursul unei întregi săptămâni va avea loc în Piaţa Libertăţii, la Cercul Militar Timişoara. Dintre evenimentele propuse: prelegeri filosofice; proiecţii de filme documentare; atelier de teatru şi muzică; atelier de pictură; atelier de Senet – jocul faraonilor; ceainărie filosofică; concurs de poveşti; ceremonia ceaiului; ikebana; atelier de legătorie de carte; atelier practic de bune maniere; serată dansantă.

Cu ocazia acestui eveniment timişorenii sunt invitaţi să doneze cărţi pentru bibliotecile din spaţiul rural. Toate cărţile adunate vor fi donate bibliotecii comunei Orţişoara, care în prezent are 12000 de cărţi care deservesc 600 de copii şi tineri. Cartea, pentru  mulţi dintre ei, este încă un prieten, prin urmare, cei care donează participă la susţinerea culturii şi a prieteniei printr-un gest simplu, dar valoros.

Număr de vizualizări :1227


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro