Deschiderea Salonului de carte, presă şi muzică (3-7 martie 2010)

mart. 2nd, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Astăzi, ora 14:00, la Muzeul Naţional de Istorie a României are loc deschiderea oficială a Salonului de carte, presă şi muzică, organizat de Amplus International Ltd.

Ediţia din acest an este a XV-a şi stă sub egida ANULUI  INTERNAŢIONAL AL APROPIERII ÎNTRE CULTURI (la nivel UNESCO).

Deschiderea oficială este programată la ora 14:00, fiind urmată de un program artistic al formaţiei Asteria din Bucureşti. În Sala Lapidarium, de la ora 16:00 va fi o conferinţă de presă susţinută de Dl. Markó Attila, Secretar de Stat la Departamentul de Relaţii Interetnice a Guvernului României, în cadrul căreia se va lansa Programul “O carte pentru biblioteca şcolii”.

AgenţiadeCarte.ro vă va ţine la curent în fiecare zi, pe parcursul derulării Salonului de carte, presă şi muzică despre evenimentele la care puteţi participa.

Număr de vizualizări :1240


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro