Cartea femeilor AVON

mart. 8th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Astăzi, 9 martie 2010, ora 18:00, la sediul Diverta Magheru din Bucureşti, scriitoarea şi jurnalista Alice Năstase îşi lansează cel mai recent volum, „Cartea dragostei. 13 ani de pasiune, istorii de viaţă, miracole, iubiri”, Editura Humanitas. La eveniment va lua parte şi Raluca Kişescu, marketing manager Avon.

Cartea dragostei Avon este o adevărată poveste de iubire. O poveste despre dragostea pentru femeile din România şi despre lucrurile din care ele îşi alimentează puterea de a iubi. Este o carte despre speranţă şi despre îndrazneală. Despre obstacole depăşite şi despre victorii emoţionante. Despre oameni care cer mult de la viaţă şi care ştiu să trăiască frumos. Este o carte a poveştilor exemplare prin care cu toţii vom învaţa să credem şi mai mult în iubire.

Avon este mai mult decât o companie, este o poveste de dragoste durabilă. Şi, pentru că marile iubiri schimbă definitiv destinul celor care le traiesc, oamenii Avon au facut paşi însemnaţi spre propria lor fericire, lasându-se în voia sorţii şi a organizaţiei, a valorilor profunde pe care le împărtaşesc cu toţii.

Număr de vizualizări :1288


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro