Agenda de carte, 23 martie 2010

mart. 22nd, 2010 | By | Category: Agenda de carte
  • Bucureşti, ora 17:00, în Sala Oglinzilor a Casei Monteoru-Catargi (sediul Uniunii Scriitorilor din România) de pe Calea Victoriei nr.115, are loc un recitalul inedit al poetelor Cornelia Maria Savu şi Riri Sylvia Manor în cadrul proiectului POEZIE LA PRIMA VEDERE

  • Bologna, începe Târgul Internaţional de Carte pentru Copii de la Bologna, unde România este prezentă cu un stand organizat sub egida Ministerului Culturii şi al Patrimoniului Naţional şi al Uniunii Editorilor din România (UER) – Secţia Naţională IBBY. Târgul Internaţional de Carte pentru Copii de la Bologna îşi va închide porţile pe 26 martie 2010.

  • Timişoara, ora 19:00, în Holul cu coloane al Teatrului Naţional Timişoara se lansează cartea album de eseuri ”Jazzul ca stare de spirit” de Petru Ilieşu, Editura Planetarium. Momentul va fi marcat cu proiecţii din concertul de la Timişoara al grupului de jazz suedez EST (Esbjörn Svensson Trio).
  • Iaşi, ora 12:00, în Amfiteatrul „Mihail Kogălniceanu”, Universitatea „Al. I. Cuza” din Iaşi, Cătălin Dorian Florescu, autorul romanului “Zaira”, Editura Polirom, colecţia Fiction Ltd., se va întâlni cu studenţii de la Facultatea de Litere pentru a discuta despre romanul său.
  • Bucureşti, ora 19:30, la Teatrul Odeon  are loc Gala Premiilor Radio România Cultural, ediţia a X-a.

Număr de vizualizări :1219


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro