“Cartea dragostei AVON” la Timişoara

mart. 16th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Astăzi, 17 martie 2010, ora 18:00, la librăria Humanitas Joc secund” din Timişoara, are loc lansarea volumului Cartea dragostei AVON” de Alice Năstase.

Compania de produse cosmetice Avon împreună cu jurnalista şi scriitoarea Alice Năstase au conceput o poveste despre anii de experienţă care stau în spatele acestei mari companii, AVON.

Cartea cuprinde mărturisiri despre cum a reuşit AVON să-şi păstreze în România poziţia de lider pe piaţa produselor cosmetice, începând cu anul 2002. Despre cum, ajunşi în 2010, clienţii AVON rămân fideli. Cartea prezintă un traseu de succes al acestei companii şi de fidelizare a clienţilor săi, pe parcursul a 9 ani.

“Cartea dragostei AVON” nu este nici o operă literară, nici o carte de business, este o combinaţie dintre aceste două genuri. Reprezintă un reper prin care cititorii pot afla povestea de succes a unei companii, aşa cum este ea: cu bune şi cu rele, cu strategiile folosite, cum a apărut pe piaţă şi, nu în ultimul rând, ce oameni lucrează în folosul clienţilor. „Cartea Dragostei AVON”, este diponibilă în reţeaua reprezentanţilor AVON şi în librăriile Humanitas.

Număr de vizualizări :5011


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro