“Cartea Dragostei” pe Calea Victoriei

mart. 4th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Astăzi, 5 martie 2010, ora 17: 30, la Librăria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei 45) din Bucureşti, se lansează volumul „Cartea dragostei. 13 ani de pasiune, istorii de viaţă, miracole, iubiri” de Alice Năstase, Editura Humanitas.

La eveniment vor participa cu intervenţii Alice Năstase, Lidia Bodea, director general al Editurii Humanitas şi Raluca Kişescu, marketing manager Avon.

O carte despre speranţă şi despre îndrăzneală. Despre obstacole depăşite şi despre victorii emoţionante. Despre oameni care cer mult de la viaţă şi care ştiu să trăiască frumos. Este o carte a poveştilor exemplare prin care, cu toţii, vom învăţa să credem şi mai mult în iubire.

Alice Năstase este absolventă a Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti şi a Facultăţii de Psihosociologie a Institutului Naţional de Informaţii şi are experienţă de peste un deceniu în presa românească. Dintre cărţile publicate menţionăm: Dincolo de bine, dincoace de rău. Despre iubire, (împreună cu Aurora Liiceanu), Editura Nemira; Care pe care. femei şi bărbaţi (împreună cu Aurora Liiceanu), Editura Cărţile Tango, Noi suntem zeiţe- Carte Poştală, Editura Cărţile Tango, Cele mai frumoase iubiri, Editura Cărţile Tango.

Număr de vizualizări :1009


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro