Nu ştiu câte zile, Stoian G. Bogdan

feb. 25th, 2010 | By | Category: Carte in lucru

Din când în când, întrebat la ce carte mai lucrează, Stoian G. Bogdan te poate întreba mirat: nu îmi citeşti blog-ul? Ca mulţi alţi scriitori, îşi publică pe blog-ul personal fragmente din romanul „Nu ştiu câte zile”, dar nu ar trebui nici noi să fim miraţi, la rândul nostru, dacă fragmentele pe care le publică on-line nu fac parte sau nu vor face parte din acest roman. SGB e unul dintre cei mai imprevizibili scriitori, ceea ce poate să ne tensioneze favorabil pe noi, cititorii lui.

“Nu ştiu câte zile este un roman despre aventura unui tânăr avocat în România anilor 2000, cu multă acţiune, cu personaje neobişnuite, inspirate din real, în care senzaţionalul şi autenticul sunt duse la extrem. Personajul este chiar naratorul şi naratorul este, dar numai printre rânduri, autorul.”, ne spune poetul deja trecut la proză, Stoian G. Bogdan.

Stoian G. Bogdan s-a născut la 29 octombrie 1983 în Comăneşti, Bacău. Debutul revuistic se produce în 2001, în România Literară. A publicat ulterior în majoritatea revistelor literare importante. În urma câştigării concursului de manuscrise al USR& Cartea Românească, debutează în 2009 cu volumul de poezie Chipurile, Editura Cartea Românească, volum distins cu premiile Iustin Panţa şi Mihai Eminescu, opera prima.

Număr de vizualizări :2699
Tags: ,


One Comment to “Nu ştiu câte zile, Stoian G. Bogdan”

  1. necunoscuta spune:

    stiti ca aveti cont pe facebook cu aceasta poza si cu un alt nume? http://www.facebook.com/profile.php?id=100002019013995&sk=wall

    E al doamnei Iftime.E fals dar are aceasta poza

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro