„dramadoll” de Iulia Militaru şi Anca Bucur

nov. 21st, 2012 | By | Category: Agenda de carte

Sâmbătă, 24 noiembrie 2012, ora 15.30, la standul Editurii Herg Benet & Casa de Editură Max Blecher (347B, nivelul 7.70),  în cadrul Târgului de carte Gaudeamus, va avea loc lansarea volumului „dramadoll” de Iulia Militaru şi Anca Bucur, colecţia Washoe,  Casa de Editură Max Blecher. Grafică de Florentina Budar. Prezintă: Răzvan Ţupa şi Simona Popescu.

Anca Bucur a terminat Facultatea de Litere din Bucureşti. Momentan urmează Masteratul de Teoria Literaturii şi Literatură Comparată din cadrul aceleiaşi facultăţi.

Iulia Militaru a studiat medicina, la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, iar acum este doctorand în literatură română la Universitatea din Bucureşti. A publicat mai multe cărţi pentru copii şi o carte teoretică despre poezie, Metaforic şi metonimic: o tipologie a poeziei. În 2010, i-a apărut primul volum de poezie: Marea Pipeadă, distins cu premii importante de poezie .

Număr de vizualizări :1029


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro