Corporaţie vs comunitate: premiera spectacolului „ForTheWin” de Bogdan Georgescu

iul. 16th, 2012 | By | Category: Postcard

În perioada 18-20 iulie 2012, ora 21:30, la Galeria 26 (str. Dr. Staicovici nr. 26, Bucureşti), va avea loc premiera spectacolului „ForTheWin” de Bogdan Georgescu, cu Andreea Eşanu, Andrei Ioniţă şi Sînziana Nicola, coordonator producţie Irina Gâdiuţă. Proiectul a fost finanţat de Administrația Fondului Cultural Național.

Pentru a lucra într-un mediu corporatist, cerinţele pe care trebuie să le îndeplinească angajatul ideal ar fi „studii superioare/ minimum 2 ani experienţă/ cunoştinte solide (care vor fi testate)/ creativitate/ atenţie la detalii/ capacitate de a lucra în echipă/ abilităţi de relaţionare şi comunicare” şi să fie o „persoană proactivă, cu iniţiativă”.

Ce oferă în schimb corporaţia este următorul pachet: „şansa de dezvoltare personală şi profesională/ contract cu carte de muncă pe salariu mediu pe economie/ asigurare în caz de accident/ asigurare în caz de deces/ implicare până la anxietate / şansa de a ţi se spune în fiecare zi că eşti un incompetent pentru a te motiva şi stimula să «be at your best» / lipsa unei vieţi personale/ demontarea sistematică a oricărei forme de demnitate/ umilire indiferent de rezultate/ conştientizarea insignifianţei propriei tale persoane din toate punctele de vedere/ insomnii / stres/ frustrare/ şi foarte mulţi bani”.

„JOB OPPORTUNITY!!! CERINȚE: Studii superioare // Minimum 2 ani experienţă 
// Cunoştinte solide (care vor fi testate) // Creativitate // Atenţie la detalii
 // Capacitate de a lucra în echipă
// Abilităţi de relaţionare și comunicare //
Persoană proactivă, cu inițiativă. OFERIM: Șansa de dezvoltare personală și profesională // Contract cu carte de muncă pe salariu mediu pe economie // Asigurare în caz de accident // Asigurare în caz de deces // Implicare până la anxietate // Șansa de a ți se spune în fiecare zi că ești un incompetent pentru a te motiva și stimula să be at your best // Lipsa unei vieți personale // Demontarea sistematică a oricărei forme de demnitate // Umilire indiferent de rezultate // Conștientizarea insignifianței propriei tale persoane din toate punctele de vedere // Insomnii // Stress // Frustrare // Și foarte mulți bani.”

Intrarea liberă pe bază de rezervare la teatrucomunitar@gmail.com

Număr de vizualizări :1100


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro