Expoziţie aniversară la Palatul Mogoşoaia

aug. 28th, 2011 | By | Category: Postcard

La 10 ani de la redeschiderea Palatului Mogoşoaia ca Muzeu, graţie donaţiei Liana şi Dan Nasta, şi de la inaugurarea programului expoziţional de promovare a artei, la Palatul Mogoşoaia s-a inaugurat, duminică, 28 august 201, o expoziţie aniversară – sinteză a celor peste 150 de expuneri anterioare, care poate fi vizitată până vineri, 30 septembrie 2011.

Expoziţia a fost vernisată de către Dan Hăulică, preşedinte de onoare al Asociaţiei Internaţionale a Criticilor de Artă. Tot duminică, 28 august 2011, printr-un recital susţinut de muzicienii Mircea Tiberian şi Ion Bogdan Ştefănescu şi de poetul Eugen Suciu, a fost încheiată şi prima stagiune „Vară de Jazz şi Poezie la Palatul Mogoşoaia”.

Număr de vizualizări :1635


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro