Volumul „GRAFIE BIO”, de Cristina Ionescu, lansat la Cărturești Verona

oct. 22nd, 2018 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 26 octombrie 2018, ora 19:00, la Librăria Cărturești Verona – mansardă (Str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15, București) va avea loc lansarea volumului de poezie „GRAFIE BIO”, de Cristina Ionescu, Editura Tracus Arte. Invitați alături de autoare: Clara Mărgineanu și Luiza Barcan. „GRAFIE BIO” constituie volumul de debut al autoarei. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Cristina Ionescu (n. 7 aprilie 1960, București) a absolvit Facultatea de Litere a Universității din București, a predat limba și literatura române, limbi străine (franceză și engleză) și limba latină, iar de mai bine de 25 de ani este realizator și producător de emisiuni de televiziune pe teme culturale, istorice și religioase. A obținut Premiul APTR (2000), alături de echipa Redacției „Viața spirituală”, diplome și medalii (2017 și 2018) acordate de Patriarhia Română pentru emisiunile religioase realizate la TVR.

Mai multe aici: http://www.tracusarte.ro/poezie/862-garfie-bio-cristina-ionescu-9786066649803.html

Număr de vizualizări :884


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro