TrioVanBeethoven concertează pentru prima dată la București, cu ocazia Zilei Naţionale a Austriei

oct. 23rd, 2018 | By | Category: Eveniment

Marți, 23 octombrie 2018, ora 19.00, la Sala Radio din București (str. General Berthelot, nr.60-64), Forumul Cultural Austriac în parteneriat cu Societatea Română de Radiodifuziune organizează, cu prilejul Zilei Naţionale a Austriei, un concert susținut de TrioVanBeethoven. AgențiadeCarte.ro este partener media.

Înființat în 2011, trio-ul a debutat la festivalul „Zilele Muzicii Vechi” din Herne, Germania, iar de atunci a concertat în numeroase oraşe europene: Viena, Linz și Millstatt (Austria), Glasgow și Edinburgh (Marea Britanie), Kaunas (Lituania), Mechelen (Belgia), Roma (Italia), Slowenien (Slovenia), Esbjerg (Danemarca) şi Artois (Franța).

Avându-i ca solişti pe Verena Stourzh (vioară), Clemens Zeilinger (pian) şi Franz Ortner (violoncel), TrioVanBeethoven se află cu această ocazie pentru prima dată la Bucureşti şi vor interpreta piese de Joseph Haydn (Piano Trio în do major, Hob. XV:21), Johanna Doderer (Piano Trio nr. 21 DWV 52), Ludwig van Beethoven (Trio în si bemol major op.11, „Trio Gassenhauer”) și Johannes Brahms (Trio în si major, op. 8, versiunea revizuita in 1889).

Publicul meloman interesat să audieze concertul TrioVanBeethoven sau alte concerte și recitaluri de la Sala Radio incluse în programul Stagiunii 2018-2019 are posibilitatea să-și procure bilete sau abonamente de la Casa de Bilete a Sălii Radio.

Parteneri media: Radio România Muzical, Orchestrele şi Corurile Radio, Radio România Cultural, AgențiadeCarte.ro

Număr de vizualizări :600


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro